Catina si Miere! Sanatate curata intr-un borcan de 800g

Miere + Catina = sănătate într-un borcan de 800



Copii din ziua de astăzi au imunitatea tot mai slabită,cei mai expuşi la bolii fiind cei cu vârsta sub 6 ani.
Aceştia merg la grădiniţe unde contacteaza foarte uşor răceala de la colegii lor.
Vorbeam cu o colegă care îmi spunea că odată la 3- 4 zile trebuie să îşi ţină copilul acasă pentru că a făcut febră puternică, de multe ori în miez de noapte a trebuit să fugă la urgenţe cu el.
Apoi ma intalnesc cu o altă colegă cu care intru în vorbă despre acest subiect şi ea imi spune că nu a avut nici o problema din acest punct de vedere cu fiica ei  în varsta de 5 ani.
Oare cum se poate ca într-o grădiniţă anumiţi copii să se îmbolnavească zilnic, iar alţii să radieze de sănătate?
Colega care avea un copil cu imunitate puternică îmi spune că ea zilnic, în fiecare dimineaţă-i oferă copilului o lingura cu amestec de miere si cătina.
Atunci pupilele mele s-au făcut mari de tot, pentru că ştiu ce efect extraordinar are mierea asupra imunităţii, cunoasteam de asemenea cătina, dar nu m-am gandit niciodata că aceste doua produse puse împreuna sunt un adevărat elixir al sănătăţii.
Cătina este o plantă extraordinară ce conţine de aproximativ 10 ori mai multă vitamina C decât citricele, de asemenea este o sursă bogata  de vitamina A şi E, dar şi a întregului complex de vitamina B.
Cătina este o plantă care uimeşte însa şi prin cantitatea ridicate de minerale conţinute în fructele ei, dintre acestea putând evidenţia: calciu, magneziu, zinc, fier, molibden şi chiar aur.
Cred că ai auzit de serotenină, hormonul fericirii. Cătina este una dintre puţinele surse de serotenină cu origine vegetală.
Această plantă acopera afectiuni din cele mai diferite:
  • infecţii oculare;
  • ulcere;
  • colite;
  • hepatită;
  • ciroză;
  • hipertensiune;
  • scleroză;
  • varice;
  •  stări depresive;
  •  tuberculoză;
  • astm;
  •  Parkinson
Mierea, la randul ei are un conţinut de microelemente similar cu sângele uman, fiind foarte usor asimilată de organism avand proprietati bactericide, bacteriostatice, cicatrizante si reparatoare.
Nu vreau să mai continui cu prezentarea cătinei şi a mierii, pentru ca voi veni cu câte un articol în care voi scrie separat despre fiecare în parte
Hai sa vedem însa cum anume vă puteti prepara mierea cu cătina, pentru că aşa o să ieşi mult mai ieftin, decât dacă îţi cumperi produsul gata preparat.
Miere + Catina = sănătate într-un borcan
Într-un borcan de 800 g se pun fructe de cătina  pâna ce vasul se umple la nivelul a două treimi din capacitate. Apoi se adaugă miere de albine pâna ce se umple borcanul, apoi se lasă 7-10 zile la macerat la rece.
Gustul produsului este unul dulce acrişor, ori ce copil cu siguranţa nu-i poate rezista. O lingură dimineaţa pe stomacul gol şi cu siguranţă organismul o să îţi multumească.
Un alt produs plin de vitamine, minerale şi tot ce e mai bun pentru organism este amestecul dintre miere şi sucul de cătină, la care însă adăugăm şi puţină tinctură de propolis.
Într-un litru de suc de cătină obţinut prin presare la rece se adaugă 400g miere de albine şi o sticluţă de tinctură de propolis. Se omogenizează produsul şi se ţine la rece în frigider.
În fiecare dimineaţă pe stomacul gol se ia câte 50 ml pe stomacul gol. Acest produs face mult mai mult pentru sănătatea ta decât ori ce pliculeţ cu multivitamine şi minerale pe care îl poţi cumpăra din farmacie
Aceste produse reunesc într-un mod extraordinar efectele minunate ale mierii cu acţiunea de excepţie a cătinei asupra organismului vitaminizând şi detoxificând fiecare celulă din corpul uman.
De asemenea mierea cu cătina ajută la refacerea organismului după diverse traume, sau după o perioada de convalescenţă.
Mierea cu catina este şi un excelent energizant de aceea se recomanda a fi consumat dimineaţa pentru ca are un efect mult mai revigorant decat cafeaua.
ACESTE PRODUSE CONTOPESC DE MINUNE EFECTELE MIRACULOASE ALE CĂTINEI CU TOT CE E MAI BUN DIN FIECARE FLOARE… MIEREA
 NATURA NE OFERĂ MEREU SOLUŢIILE DE CARE AVEM NEVOIE
Tu ce produse foloseşti pentru creşterea imunităţii?
Ai folosit pâna acum acest produs?
Cu prietenie,
Nicu
- See more at: http://carafacumiere.ro/miere-catina-sanatate-intr-un-borcan-de-800/#sthash.6m4SaqOt.dpuf